Moneta-sistema: Europa [Matematika-arloa - LMH 5] - Vives, Narcís; Abrate, Raquel; Pérez, Mª Cristina; Cara, Antonio; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Barcelona : Itinerarium, 2011)
Truke-etxe bateko kutxazaina izatea proposatuko zaie ikasleei. Horrela, euroarekin erlazionaturiko edukiak eta Europar Batasunaren moneta-sistema landuko dituzte, eta eguneroko bizitzan agertzen diren problemak nola ebatzi ikasiko dute. Eguneroko bizitzan ohikoak diren baliokidetasun batzuk landuko dituzte.
LMH, 5.maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak