Moneta-sistema: Europa [Matematika-arloa - LMH 5] / zuzendaritza, Narcís Vives; egilea, Raquel Abrate, Mª Cristina Pérez; produkzio zuzendaritza, Antonio Cara; itzulpena, Bakun - Vives, Narcís; Abrate, Raquel; Pérez, Mª Cristina; Cara, Antonio (: Itinerarium, 2011)
Truke-etxe bateko kutxazaina izatea proposatuko zaie ikasleei. Horrela, euroarekin erlazionaturiko edukiak eta Europar Batasunaren moneta-sistema landuko dituzte, eta eguneroko bizitzan agertzen diren problemak nola ebatzi ikasiko dute. Eguneroko bizitzan ohikoak diren baliokidetasun batzuk landuko dituzte.