Mirutegia Telebista : mitoak eta siniskerak / [Fran Urteaga] - Urteaga, Fran (Mirutegia Telebista, 2001)
Mirutegia telebistaren xedea "D" eta "B" ereduetako DBHko gazteei euskara irakastea da, modu alai eta jostagarrian, albistegia ustekabez beteriko saioa bilakatuz.