Mirutegia Telebista : familia eta gustuak - Urteaga, Fran (Gasteiz : Artez sc, 2001)
Mirutegia telebistaren xedea "D" eta "B" ereduetako DBHko gazteei euskara irakastea da, modu alai eta jostagarrian, albistegia ustekabez beteriko saioa bilakatuz.
2001.06.11
DBH, 3. eta 4. mailakHogei minutu inguruko hamabi kapituluz dago osatua. Lehena oinarriko mailakoa da, eta hortik abiatuta, pixkanaka euskara maila igoz doa, betiere kontuan harturik aipatu ereduetako gazteen maila eta adina.
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak