Burtsa : finantza-ekonomiaren hastapenak - Heras, Iñaki (Usurbil : Elhuyar Fundazioa, 2005)
Burtsa, ekonomia-erakunde ezagunenetako bat da, dudarik gabe; interesik handiena sortzen duena, akaso. Gero eta ohikoagoa da, halaber, jende arruntak, zuzenean edo zeharka, burtsan partaidetzak izatea, nahiz eta merkatu hori zer den edo zertarako den oso ondo jakin ez. Hortaz, burtsa eta burtsaren funtzionamendua jakingai garrantzitsuak dira gaur egungo gizartearentzat. Liburu honen helburua horixe da, burtsa zertan den erraz eta garbi azaltzea.
Bibliografia: 95. or.
2005/06/30
Keywords: Ekonomia; Burtsa; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak; Baliabide digitalak