Eguzkiaren atzetik [zenbatu daitekeen istorioa] - Stow, Jenny; Mendiola, Ainara (Donostia : Maluta, 2010)
Lehoia, elefantea eta beste animalia asko eguzkiaren atzetik dabiltza Afrikako lautada zabalean. Zatoz eta egin bidaia eurekin egunsentitik ilunabarrera, istorioa zenbakiak erabiliz beste modu batera kontatzen duen liburu honen bidez.
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0, 2011ko deialdia)
2010-11-17
Following the sun
Keywords: Oihaneko animaliak; Zenbakiak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak; EIMAk onetsitako materialak