Eguzkiaren atzetik [zenbatu daitekeen istorioa] / [egilea eta ilustratzailea] Jenny Stow ; [itzultzailea, Ainara Mendiola (Maramara taldea)] - Stow, Jenny (EIMA 1 (2011ko deialdia), 2010)
Lehoia, elefantea eta beste animalia asko eguzkiaren atzetik dabiltza Afrikako lautada zabalean. Zatoz eta egin bidaia eurekin egunsentitik ilunabarrera, istorioa zenbakiak erabiliz beste modu batera kontatzen duen liburu honen bidez.