Pinto oilarraren ezteiak - Belmontes, Juan Alfonso; Pudalov, Natalie (Tafalla ; Pontevedra : Txalaparta : OQO, 2010)
Aspaldi zebilen Pinto oilarra Juliana neskatoa nola lortuko, eta Remigia behiak egin zituen ezkontzaginaren lanak. Ezteiek beti pozten dute ingurua, eta horregtik zeuden hain pozik guztiak ukuiluan; guztiak, Pinudiko Azeria izan ezik! Hark ezin zuen jasan halakorik, amorru bizian zegoen!
5 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb: La boda de Gallo Pinto
Keywords: Hezkidetza; Berekoikeria; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak