Rita erraldoia / Mikel Valverde ; itzulpena, Ramon Olasagasti Aiestaran - Valverde, Mikel (Rita, 2011)
Ritak altuagoa izan nahi du. Gelako txikiena da eta kokoteraino dago. Gainera, aldizkari horietako batean irakurri du emakume altuak baino ez direla iristen arrakastaren gailurrera. Gurasoei eskatu die laguntza, baina haiek beti gauza bera esaten diote: ez kezkatzeko, den bezala maite dutela guztiek. Egun batez, ordea, edabe magiko bat aurkituko du Ritak herriko azokan. Ausartuko ote da hartzera?Abentura zirraragarria nork bere burua konplexurik gabe onartzen ikasteko.