Koloreen mintzaira :ikusmenaren oroimena / [José Luis Serrano] - Serrano, Txetxo (Koloreen mintzaira, 2003)
Bideo seriea DBHko laugarren kurtsoko ikasleentzat pentsatutako materiala da. Bere xedea koloreak nola eratzen diren, nola jasotzen dituzten gure begiek eta nolako adierak izan dituzten historian zehar erakustea da.