Ikasgelatik plazara : UEUren 1989.eko ihardunaldiak - Udako Euskal Unibertsitatea (Bilbo : Udako Euskal Unibertsitatea, 1990)
1989.eko udazkenean Udako Euskal Unibertsitateak dibulgazio-mailako Ihardunaldiak antolatu zituen Gasteizen, Gasteizko Udalaren babespean, eta Donostian, Aurrezki Kutxa Munizipalaren babespean.
Keywords: Orotarik; Baliabide digitalak; Monografiak