Ikasgelatik plazara : UEUren 1989.eko ihardunaldiak / Udako Euskal Unibertsitatea (Heda (UEU), 1990)
1989.eko udazkenean Udako Euskal Unibertsitateak dibulgazio-mailako Ihardunaldiak antolatu zituen Gasteizen, Gasteizko Udalaren babespean, eta Donostian, Aurrezki Kutxa Munizipalaren babespean.