Koloreen mintzaira :koloreen kualitateak - Serrano, Txetxo (Gasteiz : Ekoizlea: Iadi sc; Banatzailea: Artez sc, 2003)
Bideo seriea DBHko laugarren kurtsoko ikasleentzat pentsatutako materiala da. Bere xedea koloreak nola eratzen diren, nola jasotzen dituzten gure begiek eta nolako adierak izan dituzten historian zehar erakustea da.
2003.05.22
DBH, 4.maila
Keywords: Koloreak; EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak