Zakuaren gizona - Lluch, Enric; Díez Navarro, Miguel Ángel; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2010)
Zakuaren gizonaren lanbidea ez da garai batean izan zenaren erdia. Itxura narratsa eta gaizto aurpegia ez dira nahikoa haur bihurriak izutzeko. Gainera argalegi daude jateko!
5 urtetik aurrera (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du.
L'home del sac
Keywords: Munstroak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak