Zakuaren gizona / Enric Lluch ; irudiak, Miguel Ángel Díez ; [itzulpena, Rosetta testu zerbitzuak] - Lluch, Enric (Munstroen kutxa (Erein), 2010)
Zakuaren gizonaren lanbidea ez da garai batean izan zenaren erdia. Itxura narratsa eta gaizto aurpegia ez dira nahikoa haur bihurriak izutzeko. Gainera argalegi daude jateko!