Igarkizunen mundua - Susperregi, Xabier; Odriozola, Andoni; Elizasu, Jabi; Oiartzun. Udala (Oiartzun : Udala, 2010)
Oraingoan igarkizunen txanda iritsi da. Familian edo lagun artean jolasteko esaerak dira igarkizunak, jakin-nahia pizten dutenak, isilpeko hitza asmatzeko irrikia, hain juxtu. Etxe barruan igaro beharreko orduak alaitzeko aukera polita eskaintzen digu, beraz, liburu honek.
Keywords: Igarkizunak; Ahozkotasuna; Monografiak