Igarkizunen mundua / bilduma, Xabier Susperregi ; ilustrazioak, Andoni Odriozola ; itzulpenak, Jabi Elizasu - Susperregi, Xabier (Astalamustrika (Oiartzungo Udala), 2010)
Oraingoan igarkizunen txanda iritsi da. Familian edo lagun artean jolasteko esaerak dira igarkizunak, jakin-nahia pizten dutenak, isilpeko hitza asmatzeko irrikia, hain juxtu. Etxe barruan igaro beharreko orduak alaitzeko aukera polita eskaintzen digu, beraz, liburu honek.