Txina iratzartzen ari den herensugea - Gaiak Argitaldaria (Donostia : Gaiak, 1994)
"Txina: iratzartzen ari den herensugea" liburuan azken hogei urteotan kapitalismorako bidetik (txinatar merkatu-sozialismorako bidetik Deng Xioaping-en hitzetan) abiatu den erraldoi honen arestiko historia aztertzen da: potentzia kapitalistekiko menpekotasuna, Txina nazioalista eta maoista, gaurko egoera, geroaldia...
1994/11/29
Glosarioa: 82-83. or.
Bibliografia: 84. or.
1994/11/29
Keywords: Txina -- -Historia; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak