Urtearen islada : Donostiako 1987ko Ihardunaldiak - Udako Euskal Unibertsitatea (Bilbo : Udako Euskal Unibertsitatea, 1988)
Udako Euskal Unibertsitateak 187an Donostian antolatu zituen dibulgazio-mailakoihardunaldien hitzaldiak, Donostiako Aurrezki Kutxa Munizipalaren babesean eratuak, biltzen dira liburuxka honetan. Urtearen islada izenburupena, gaian adituak direnen eskutik, biana hizkuntz maila arruntean eta helburu didaktikoaz, gai desberdinei ekiten zaie ikuspegi orokor bat emanez, nahiz laburki izan, egunero bizi dugun errealitateari oso toki desberdinetatik ukituz.
Eusko Jaurlaritzaren laguntzaz
Keywords: Newton, Isaac, -- Sir -- (1642-1727); Orotarik; Baliabide digitalak; Monografiak