Txitxiburruntzi eta aratoste - Pujana, Bibiñe; Ruiz Prieto, José Manuel ([Euba] : IKA ; Ibaizabal, 1983)
Euskal ipuinak bizkaieraz.
Edukia: Txitxiburruntzi ; Aratoste
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Inauteriak; Inauteriak -- Euskal Herria; Lamiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak