Laguntalde beldurgarria - Zatón, Jesús; Werffeli, Jorge (Sondika : Edelvives, 1989)
Oskar, Karlos eta Birginiak bati baino gehiagori loa kentzeko moduko koadrila osatzen dute; adibidez, saguzar banpiroa baratzuri-txirikorda batez uxatu nahi dute, edota otso-gizona tranpa batean harrapatzen dute. Baina beren bihurrikeriek inori ez diote benetan kalterik egiten; barregura eman, hori bai. Jesús Zaton marrazkilaria, idazlea eta argitaratzailea da. Laguntalde beldurgarrian ahaztu egiten ditu bere urteak eta udalekuetako giroa biziz, gozatu egiten du.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Lagun-taldeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Bihurrikeriak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura