Gorka Donearen larrosa / Joles Sennell ; Roser Capdevilaren irudiak eta azala ; [katalaneratik itzulia, Juan Luis Lekunberri] - Sennell, Joles (Baporea. Sail zuria (SM), 1989)
Behin batean bi herrialde ziren, txiki-txikiak biak, ia-ia berdinak. Hirurak-laurden-gutxiago eta Hirurak-ez-dira zuten izenak. Biak bakean bizi ziren, harik eta Hirurak-laruden-gutxiagoko erreginaren kontseilaria, oso handigura berau, errege izateko planak asmatzen hasi zen arte.