Eskutitz misteriotsua - Terlouw, Jan; Flores, Enrique; Mendiguren, Iñaki (Arrigorriaga : SM, 1989)
Eba, Jackie eta Thomas oso adiskide onak dira. Hirurok Ebaren gurasoak zigortzeko plan bat asmatu dute; hauek, izan ere, etengabeki ari dira haserratzen, beren alabarengan horrek sortarazten duen atsekabea erreparatu gabe. Azkenean, honek egun batzutarako alde egin beharrean ikusiko du bere burua. Plan hau martxan jartzean, egoera euren kontrolpetik kanpo geratzen zaie. Ebak, hain zuzen, sare batetan jende inportantea sartuta uzten duen karta bat aurkitu du-eta. Bere aita ere bertan sartuta dagoelakoan susmo larri adauka berak.
12 urtetik aurrera (Berdea)
Jat. izenb.: Briefgeheim
Keywords: Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Adiskidetasuna -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Guraso eta seme-alaben arteko harremana -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura