Argazkilaritza, mintzaira unibertsala :argazkilaritza digitala - Serrano, Txetxo (Gasteiz : Ekoizlea: Iadi sc; Banatzailea: Artez sc, 2003)
Ikasleak inguruneak eskaintzen dizkion esperientziak hauteman ditu, eta burutzen dituen ekintzen bidez adierazten; Plastika eta Ikus Hezkuntza ikasgaiaren bitartez, kominikatzeko erabili ohi den mintzairaren norabide bikoiztasun hori areagotu nahi da.
2003.01.23
DBH, 1-4 mailak
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak