Euskal Historiaren hamabost gertaera nagusi - Gaiak Argitaldaria (Donostia : Gaiak, 1995)
"Euskal historiaren 15 gertaera nagusi" liburuan, euskal arraza, erromatarren konkista, nafar erresuma, Orreagako gudua, Matalas, matxinadak, Garat eta iraultza frantziarra, Bergarako hitzarmena, labe garaiak, EAJ, PSOE eta ETAren sorrera, Gernikako suntsiketa eta beste zenbait gai erakargarri aztertzen dira.
Bibliografia: 76. or.
Glosarioa: 74.-75.. or.
1995/03/07
Keywords: Euskal Herria -- Historia; Gernika-Lumo -- Historia -- 1937 (Bonbardaketa); EIMAk onetsitako materialak; Monografiak