Bob esponja medikuarenean - Banks, Steven; Saunders, Zina (Bilbo : Aizkorri, 2010)
Bob Esponjak "sukarra" dauka eta medikuarenera joateak beldurra ematen dio. Baina karramarro jaunak gaixo dagoela jakin eta krustazeo karraskatsura hurbiltzea debekatzen dionean, Bob Esponjak beldurra gainditu beharko du.
Atarian: Nickelodeon Bob Esponja
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Abenturak; Gaixotasunak; Medikuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak