Bob esponja medikuarenean / idazlea, Steven Banks ; irudigilea, Zina Saunders - Banks, Steven (Bob Esponja, 2010)
Bob Esponjak "sukarra" dauka eta medikuarenera joateak beldurra ematen dio. Baina karramarro jaunak gaixo dagoela jakin eta krustazeo karraskatsura hurbiltzea debekatzen dionean, Bob Esponjak beldurra gainditu beharko du.