Askatu eizuez pottokak! - Friera, Iñaki; Odriozola, Andoni ([Euba] : Ibaizabal, 2010)
Argia biztu eta mahaiara itzuli zan Garazi. Orduan, Ane, Patxo eta Joseba geldi-geldirik egozala ohartu zan, zirkinik txikiena ere egiten ausartzen ez zirala, mahaiari artez begiratzen. Orduan, Garazik ere beste mundu haretatik etorritako harek utzitako mezua ikusi eta ozen irakurri eban: Libra potoka!
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura