Argazkilaritza, mintzaira unibertsala : irudiaren egitura / [José Luis Serrano] - Serrano, Txetxo (Argazkilaritza, mintzaira unibertsala, 2003)
Ikasleak inguruneak eskaintzen dizkion esperientziak hauteman ditu, eta burutzen dituen ekintzen bidez adierazten; Plastika eta Ikus Hezkuntza ikasgaiaren bitartez, kominikatzeko erabili ohi den mintzairaren norabide bikoiztasun hori areagotu nahi da.