Denontzako makrobiotika : (historia, proposamenak, teoria eta errezetak) - Garro Hernaiz, Egoitz; Goncalves, Isabel; Larruskain, Julen; Barberia Urreaga, Ane; Errea, Inma (Berriozar : Denonartean, 2010)
Gizakien garapena erosotasunean eta indibidualismoan oinarritu da gaur arte. Jarrera horrek ondorio larriak ekarri ditu, pertsonentzat zein Lur planetarentzat. Egoera jasangaitz honetan, non gerrateak, gosea, depresioa, elkartasunik eza eta materialismoa eguneroko ogi bihurtu baitira, aldaketa handi eta azkarra egiteko beharra dago. Pertsona gehienek aldatu nahi dute, baina askotan ez dakite nola. Liburu honetan egunerokoan egin ditzakegun aldaketa txikiak proposatu nahi ditugu, gauza handiak lortzeko oinarri gisara. Hain garrantzitsuak diren elikadura, bizitza-estiloa, errukia, errespetua eta elkartasuna baliatuta, DENONTZAKO onuragarria izango den helburu komun bat lortu ahal izango dugu, ezer eta inor baztertu gabe. Hau baita, guretzat, MAKROBIOTIKA.
Keywords: Makrobiotika; Sukaldaritza makrobiotikoa -- -Errezetak; Monografiak