Ikastola mugimendua dabilen herria : ikastola eredua 1960-2010 - Barandiaran, Alberto; Itza, Iban; Iñigo, Andres; Tellitu, Koldo; Euskaltzaindia; Euskal Herriko Ikastolen Elkartea (Bilbo : Euskaltzaindia, 2010)
Euskal Herriko ikastolen mugimenduaren sorrera eta bilakaera aztertzen du liburu honek.
Testua euskaraz eta frantsesez
Keywords: Euskara -- Gizarte ikuspuntua -- Euskal Herria; Ikastolak -- Euskal Herria; Ikastolak -- Historia; Monografiak; Baliabide digitalak