Malba-kapeladun margolaria - Calveiro, Marcos S.; Arana, Aitor ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2010)
Mutil nerabe bat, denboraldi baterako bidaliko dute Auvers herrixkara. Bertan, 1890eko udan, Vincent ezagutuko du. Vincent margolaria da eta lanean egiten duen pintzelkada bortitzez mugagabe bizi dela dirudi.
12 urtetik aurrera (horia)
Jat. izenb.: O pintor do sombreiro de malvas
Lazarillo Saria 2009
Keywords: Adiskidetasuna -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura