Malba-kapeladun margolaria / Marcos Calveiro ; itzultzailea, Aitor Arana - Calveiro, Marcos S. (Ameslari (Ibaizabal), 2010)
Mutil nerabe bat, denboraldi baterako bidaliko dute Auvers herrixkara. Bertan, 1890eko udan, Vincent ezagutuko du. Vincent margolaria da eta lanean egiten duen pintzelkada bortitzez mugagabe bizi dela dirudi.