Banpiroa - Lluch, Enric; Falcone, Fernando; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2010)
Ladislao banpiroak arazo bat du: bere letaginak ez daude zorroztuta, eta hori gabe ez du inor ikaratzen eta ezin die lepo gozoei hozka egin. Izan ere, banpiroen bizimodua ere gogorra izan daiteke!
5 urtetik aurrera (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du.
El vampir
Keywords: Banpiroak; Munstroak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak