Banpiroa / Enric Lluch ; irudiak, Fernando Falcone ; [itzulpena, Rosetta testu zerbitzuak] - Lluch, Enric (Munstroen kutxa (Erein), 2010)
Ladislao banpiroak arazo bat du: bere letaginak ez daude zorroztuta, eta hori gabe ez du inor ikaratzen eta ezin die lepo gozoei hozka egin. Izan ere, banpiroen bizimodua ere gogorra izan daiteke!