Armairuko munstroa - Lluch, Enric; Zamboni, Pablo; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2010)
Armairuko munstroa handitu egin da, eta garaia iritsi zaio armairu on bat bilatu eta bakarrik bizitzera joateko. Zorte handiz bilatuko du, eta, halabeharrez, bere jaki gogokoenaz betetako leku batekin joko du.
5 urtetik aurrera (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du.
El monstre de l´armari
Keywords: Munstroak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak