Armairuko munstroa / Enric Lluch ; irudiak, Pablo Zamboni ; [itzulpena, Rosetta testu zerbitzuak] - Lluch, Enric (Munstroen kutxa (Erein), 2010)
Armairuko munstroa handitu egin da, eta garaia iritsi zaio armairu on bat bilatu eta bakarrik bizitzera joateko. Zorte handiz bilatuko du, eta, halabeharrez, bere jaki gogokoenaz betetako leku batekin joko du.