Haurjalea - Lluch, Enric; Varela, Cecilia; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2010)
Kobazulo berri batera aldatzea arazo bat izan daiteke Haurjalearentzat, ez badu ume gehiago aurkitzen irensteko... Baina agian, jan-ohituren aldaketa irtenbide on bat izan daiteke.
5 urtetik aurrera (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du.
L´ogre
Keywords: Munstroak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak