Haurjalea / Enric Lluch ; irudiak, Cecilia Varela ; [itzulpena, Rosetta testu zerbitzuak] - Lluch, Enric (Munstroen kutxa (Erein), 2010)
Kobazulo berri batera aldatzea arazo bat izan daiteke Haurjalearentzat, ez badu ume gehiago aurkitzen irensteko... Baina agian, jan-ohituren aldaketa irtenbide on bat izan daiteke.