Isilik kantatzeko - Kazabon, Antton ([Bilbo] : Ibaizabal, 2010)
Botoitxoa klikatu ondoren, argazki kameraren begiak margotutako paisaiei begira jarri da argazkilaria. Une batez, argazkilariari barruko sentipenak eta emozioak piztu zaizkio, eta argazki bakoitzaren alboan idatzi ditu sentimendu horiek. Horixe da liburuxka honek jasotzen duena. Egilearen argazkiak eta poemak batera.
12 urtetik aurrera (berdea)
Liburu honek Kutxaren laguntza jaso du
Keywords: Poesia; Haur eta Gazteentzako Literatura