Isilik kantatzeko / Antton Kazabon - Kazabon, Antton (Ekin (Ibaizabal), 2010)
Botoitxoa klikatu ondoren, argazki kameraren begiak margotutako paisaiei begira jarri da argazkilaria. Une batez, argazkilariari barruko sentipenak eta emozioak piztu zaizkio, eta argazki bakoitzaren alboan idatzi ditu sentimendu horiek. Horixe da liburuxka honek jasotzen duena. Egilearen argazkiak eta poemak batera.