Armairu barruan ipuinak irakurtzen zituen neska - Bilbao, Leire; Jalón, Estibalitz (Donostia : Erein, 2010)
Anek armairu zahar bat dauka logelan. Inork molestatu gabe eta bere kasa egon nahi duenean, bertara sartzen da. Linterna batekin eta liburuekin, orduak eta orduak ematen ditu haren barruan. Baina egun batean mudantzako langileak etorri behar dira etxera, bere armairu kuttuna eramatera...
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Irakurketa; Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura