Otso-gizona - Lluch, Enric; Mejan, Pere; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2010)
Perminek ez du ilargi betea ikusi duela egun pila bat, hodei eta euriaren erruz. Ilargia gabe ezin du primerako otso bati dagokion ulurik lortu. Lortzen duenerako beranduegi izango da...
5 urtetik aurrera (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du.
L´home llop
Keywords: Munstroak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak