Otso-gizona / Enric Lluch ; irudiak, Pere Mejan ; [itzulpena, Rosetta testu zerbitzuak] - Lluch, Enric (Munstroen kutxa (Erein), 2010)
Perminek ez du ilargi betea ikusi duela egun pila bat, hodei eta euriaren erruz. Ilargia gabe ezin du primerako otso bati dagokion ulurik lortu. Lortzen duenerako beranduegi izango da...