Momia - Lluch, Enric; Tambuscio, Pablo; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2010)
Akaso museoa itxiko dutela entzuteak aztoramendu handia sortu du bertako bizilagunen artean. Lehoi disekatuaren laguntzaz, Egiptora itzultzea erabaki du momiak. Baina, nork adieraziko ote dio bidea?
5 urtetik aurrera (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du.
Jat. izenb.: La mòmia
Keywords: Momiak; Munstroak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak