Momia / Enric Lluch ; irudiak, Pablo Tambuscio ; [itzulpena, Rosetta testu zerbitzuak] - Lluch, Enric (Munstroen kutxa (Erein), 2010)
Akaso museoa itxiko dutela entzuteak aztoramendu handia sortu du bertako bizilagunen artean. Lehoi disekatuaren laguntzaz, Egiptora itzultzea erabaki du momiak. Baina, nork adieraziko ote dio bidea?