Parisepetit / Imanol Azkue ; marrazkiak, Eider Eibar - Azkue, Imanol (Irakurri, bizi (Aizkorri), 2010)
Gorka Parisera joan da familiarekin oporretan. Hiria ez zaio hain handia iruditu, Turrifelera igota hiria oso-osorik ikusten da. Halere bada handik ikusten ez den gauza handi bat, lurpean dabilen satorra, metroa, entzungor samarra berau. Metro osoa ere paper batean sartzen da. Mutikoak egoera latzean aurkituko du bere burua metroan.