Telina banpiroaren etxean - Ibarra Basañez, Arantza (Bilbo : Desclée de Brouwer, 2010)
Telina neskatoari telebista ikustea izugarri gustatzen zaio. Telinak badu sekretu bat telebista beste era batean ikusteko. Inork ez dakien sekretu baten bidez telebistaren mundu magikoa ezagutuko du.
5 urtetik aurrera (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzaren Kultura Sailaren diru-laguntza jaso du.
Keywords: Abenturak; Banpiroak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak