Telina banpiroaren etxean / [testua eta marrazkiak] Arantza Ibarra Basañez - Ibarra Basañez, Arantza (Ipotxak eta erraldoiak (Desclée de Brouwer), 2010)
Telina neskatoari telebista ikustea izugarri gustatzen zaio. Telinak badu sekretu bat telebista beste era batean ikusteko. Inork ez dakien sekretu baten bidez telebistaren mundu magikoa ezagutuko du.