Mamua - Lluch, Enric; Luján, Rodrigo; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2010)
Mantelinako konteak mamu bat behar du bere gaztelua zaintzeko, eta bere seme suntsitzailea arrastoan sartuta edukitzeko. Hautagai ezin hobea maizter tripazain eta erretxin bat izango da.
5 urtetik aurrera (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du.
El fantasma
Keywords: Munstroak; Mamuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak